Zo regelt u het transport van medicijnen voor dieren | De Ridder Packaging

Medicijnen voor dieren

Één van onze klanten is een groothandel op het gebied van medicijnen voor dieren. Voordat zij onze klant werden, gebruikten ze een gekoeld busje voor het vervoer van de medicijnen. Nadelen van deze werkwijze was een gebrek aan flexibiliteit en de hoge kosten per transport.

Samen tot een gepaste oplossing komen

Onze klant zocht een oplossing die de kwaliteit van de koeling op hetzelfde hoge niveau zou houden en de kosten zou reduceren. Samen met deze klant hebben wij een gepaste oplossing bedacht voor hun transport probleem. De medicijnen worden nu per post verstuurd. Dit kan doordat er gebruik wordt gemaakt van een dikwandige EPS doos in combinatie met gelpacks en een absorptiemat. Deze absorptiematten zijn verplicht bij het vervoer van bepaalde medicijnen.

Onze EPS dozen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van medicijnen. De dozen zijn namelijk isolerend en houden de goederen gekoeld en droog. In combinatie met gelpacks kunt u uw goederen optimaal gekoeld houden en zo uw goederen veilig vervoeren. Wij bieden verschillende varianten gelpacks aan. Zo is er een gelpack voor elke situatie. Zo hebben wij ook onze klant geholpen om een gepaste oplossing te vinden voor het transport van de medicijnen.

Deze nieuwe oplossing zorgt ervoor dat de medicijnen gemiddeld sneller bij de dieren komen die ze nodig hebben, zonder dat er op kwaliteit van de koeling wordt ingeleverd.

Advies voor farmatransport en meer

Wilt u ook een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met op met een van onze experts. De Ridder Packaging heeft namelijk al meer dan 25 jaar ervaring. Zo kunnen wij u optimaal adviseren en samen met u de perfecte oplossing vinden. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor al uw problemen!

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!