Vis naar Las Vegas

Één van de klanten van De Ridder Packaging is een groothandel verse vis in de buurt van Den Helder. Ze kwamen in contact met een potentiële klant in Las Vegas: een 3 sterren restaurant die een voorkeur heeft voor vis uit de Noordzee. Samen met onze klant zijn we  gaan kijken hoe we de verse vis op een goede manier, met behoud van kwaliteit, vanuit Nederland naar Las Vegas konden krijgen.

Een speciale gekoelde oplossing

We kwamen samen op de oplossing om gelpacks te combineren met een EPS doos. EPS dozen hebben een isolerend vermogen en houden de goederen droog, gekoeld en veilig. In combinatie met gelpacks kan de vis langer gekoeld en vers blijven. Dit is belangrijk omdat te hoge temperaturen of te veel smeltwater kan leiden tot versneld product bederf. Het opvangen van de smeltwater wordt gedaan door onze absorptiematten. Deze absorptiematten vangen tot wel 4 liter smeltwater. Zo kunt u de vis vers vervoeren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Inmiddels gaat er wekelijks vis per vliegtuig samen met De Ridder Packaging gelpacks naar Las Vegas. Naast de luchttransport worden de gelpacks nu ook ingezet om vis vers binnen Nederland en naar omliggende Europese landen te vervoeren. De klant wil namelijk een superieure kwaliteit vis leveren en dit kan op deze wijze worden gedaan.

Advies

Wilt u ook een superieure kwaliteit vis leveren aan uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen ook voor u een gepaste oplossing vinden. De Ridder Packaging heeft al meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied. Wij leveren gekoelde oplossingen voor al uw bedervende problemen!

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 15 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Roel Willemsen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Kom in contact!