Nederlandse snijbloemen zijn wereldberoemd en worden ook wereldwijd verstuurd. De consument wil bloemen, die vers zijn en waar ze nog lang van kunnen genieten. De gelpacks van De Ridder Packaging bieden een ideale oplossing om snijbloemen in dozen tijdens transport gekoeld te houden. Zonder dat de bloemen aan kwaliteit inleveren tijdens het gekoeld transport. Daarnaast levert De Ridder Packaging absorptie materialen, die er voor zorgen dat botrytis-sporen minder kans hebben om zich te ontwikkelen. Natuurlijk kan, afhankelijk van uw eisen en wensen, ook de juiste oplossing voor uw gekoelde bloementransport worden geleverd. Wij gaan hier graag over met u in gesprek.

  • Verminderde kans voor ontwikkeling van botrytis d.m.v. absorptie
  • Lever geen kwaliteit meer in tijdens het transport
  • De consument krijgt bloemen waar ze lang van kunnen genieten
  • EPS dozen met voldoende ruimte voor bloemen
Kom in contact

Productadvies

Onze klanten in de bloemenbranche kiezen hoofdzakelijk voor de gelpack 200 gram, omdat deze gelpack voldoende koeling biedt voor export van bloemen naar andere landen. Daarnaast raden we onze absorptiematten aan om de botrytis-spoor ontwikkeling te verminderen.

Direct productadvies

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 15 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Roel Willemsen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Kom in contact!