Over ons - De Ridder Packaging

De Ridder Packaging ontstond zo’n 25 jaar geleden als onderdeel van De Ridder BV. Er werden eigen machines aangeschaft en de productie van gelpacks begon te draaien. De vraag bleek groot en het team ontwikkelde zich verder. In 2014 werd De Ridder onderdeel van de Bunzl groep, een wereldwijd beursgenoteerd handelsbedrijf. Vier jaar later, in 2018, volgde de overname van Coolpack, waarmee De Ridder marktleider in Nederland werd op gebied van gekoeld, bevroren en geconditioneerd transport.

Veel kennis en ervaring kwam samen, en het assortiment breidde enorm uit. De merknaam Coolpack is leidend geworden en zul je dus veel in onze communicatie tegenkomen. Met productiefaciliteit op locatie in Assendelft en een team van toegewijde collega’s voorzien we dagelijks vele klanten van temperatuuroplossingen om kwaliteit van goederen tijdens transport en opslag te borgen én elektriciteit te besparen.

In de afgelopen jaren zien we veel veranderen in de markt, waarbij de vraag naar milieubewustere oplossingen groeit. Dat maakt dat wij investeren in machines voor bijvoorbeeld waterpacks, onze grondstoffen onder de loep nemen en klanten steeds beter kunnen adviseren over welk product binnen hun toepassing nu écht het duurzaamst is.

Meer over MVO

Een grote groep: Hydropac en Coolpack

Als klap op de vuurpijl breidden we eind 2021 nog verder uit, door de toevoeging van het nabij Londen gevestigde productiebedrijf Hydropac. Hydropac is enorm sterk op R&D gebied en is een servicegericht bedrijf. Er wordt volop samengewerkt tussen Coolpack en Hydropac, met al hele mooie resultaten. Denk aan de doorontwikkeling van temperatuurspecifieke diepvriesgelpacks, het werken aan carbon footprint berekeningen en het doormeten van productprestaties. Een samenwerking waar we supertrots op zijn.

De Ridder Packaging, nu onderdeel van een veel groter geheel, is dus met recht uw nummer 1 cold chain supplier. Op zoek naar een specifieke oplossing? Geen vraag is te gek, ons team denk graag met je mee!

Direct productadviesNaar Coolpack's kennisbank
Gelpacks aanpasbaar naar wensen van de klant
Superieure kwaliteit van onze gel
Attractieve prijsstelling
We bieden maatwerk oplossingen
Leveringsbetrouwbaarheid
Flexibiliteit in de productie

Wij zijn partner van Food e-Commerce

Food e-Commerce is een online adviesplatform gericht op voedselproducenten en -bereiders die willen groeien met food e-commerce. Het direct beleveren van de consument neemt namelijk toe in populariteit en brengt veel voordelen met zich mee, maar ook uitdagingen op gebied van logistiek, klantrelaties en marketing.

De Ridder (Coolpack) is net als LeadLogic, Buro Aangenaam en Bistroo trotse partner. Neem gauw zelf een kijkje op het platform!

Groeien met e-Commerce!

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!