De Ridder is al meer dan 25 jaar dé specialist op gebied van verpakkingen voor gekoeld transport. Naast ons standaard assortiment luisteren we graag naar de uitdagingen en behoeftes van onze klanten.

Met ons ultramoderne machinepark zijn we daarnaast in staat om gelpacks op maat te maken, zodat iedere verzending de juiste koeling krijgt. Wij geven advies betreft de maatvoering en passen de materialen aan naar de gebruikte toepassing. We hebben reeds ervaring met het leveren van bevroren gelpacks, mocht u zelf deze capaciteit niet voorhanden hebben.

Op gebied van duurzaamheid kunnen wij diverse materialen gebruiken, zodat uw verpakking in zijn totaliteit kan voldoen aan de huidige milieu eisen.

Sinds 2014 zijn wij onderdeel van BUNZL, dit geeft ons de mogelijkheid om verpakkings breed op elke vraag in te spelen en middels een gebruiksvriendelijke shop u te helpen. Daarnaast is de Ridder Packaging sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd!

Onze hoofden altijd koel

Door onze opgedane kennis in alle jaren is het voor ons een “koud” kunstje om met u mee te kijken naar uw maatwerk totaaloplossing! Daarbij verzorgen wij de complete verpakking van doos tot koeling en van adresetiket tot opvul materialen. Geen vraag is ons te gek. Loopt u tegen een uitdaging aan laat u zich dan vooral adviseren door onze product specialisten.

Direct productadviesLees meer advies
Gelpacks aanpasbaar naar wensen van de klant
Superieure kwaliteit van onze gel
Attractieve prijsstelling
We bieden maatwerk oplossingen
Leveringsbetrouwbaarheid
Flexibiliteit in de productie

De Ridder Packaging is verhuisd!

Om nóg beter aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen is De Ridder Packaging in maart 2019 verhuisd van onze huidige locatie aan de Oosterwerf in Uitgeest naar een voor ons nieuwgebouwde plek in Assendelft. Hierdoor zullen we naast onze productie met wel 1800 palletplekken nog beter onze klanten kunnen ontzorgen!

KvK nummer: 34262879

BTW nummer: NL852280002B01

 

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 15 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Roel Willemsen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Kom in contact!