Medisch - De Ridder Packaging

De Ridder Packaging helpt medische organisaties en leveranciers van medische producten met hulpmiddelen voor geconditioneerd vervoer en met absorptie materialen. Bij het vervoeren van medische middelen zijn de temperatuur en vrijgekomen vloeistoffen de voornaamste uitdagingen.

De Ridder Packaging levert verschillende oplossingen voor medische transporten. Voor het op temperatuur houden van medische middelen leveren wij gelpacks en EPS dozen. Daarnaast worden absorptie materialen ingezet om eventueel vrijgekomen vloeistoffen gelijk op te nemen. Dit kan zowel tijdens het vervoer van medische producten, maar ook tijdens medische ingrepen, zoals bijvoorbeeld een operatie. Afhankelijk van uw eisen en wensen wordt de juiste oplossing voor uw medische toepassing samengesteld. Wij gaan hier graag over met u in gesprek.

  • Vloeistoffen worden opgevangen
  • Geconditioneerd vervoer
  • Houdt verzending op temperatuur
Download Whitepaper

Productadvies

Om de kwaliteit en veiligheid van de verzendingen binnen de medische markt te verzekeren kiezen onze klanten in de farmaceutische  vaak voor de gelpack van 680 gram met blanco folie. Deze worden geleverd in krat om de gelpacks extra snel in te kunnen vriezen! Ook gebruiken zij vaak de ‘No Sweat’ gelpack van 200 of 400 gram. Deze gelpack absorbeert namelijk het vocht dat door de gelpacks afgegeven wordt. Dit vocht mag namelijk niet in contact komen met de producten tijdens de verzending. Daarnaast worden dikwandige EPS (tempex) dozen gebruikt om de producten langere tijd koel te houden.

Bekijk ons aanbod!

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!