De Ridder Packaging helpt farmaceutische bedrijven en leveranciers van farmaceutische producten met hulpmiddelen voor gespecialiseerd geconditioneerd vervoer. Bij het vervoeren van medicijnen en andere farmaceutische middelen zijn de temperatuur en vrijgekomen vloeistoffen de voornaamste uitdagingen.

De Ridder Packaging levert verschillende oplossingen voor farmaceutisch transport. Voor het op temperatuur houden van medicijnen en andere farmaceutische middelen leveren wij verschillende soorten gelpacks en EPS dozen. Daarnaast zorgen specifieke absorptie materialen dat vrijgekomen vloeistoffen gelijk worden opgenomen. Afhankelijk van uw eisen en wensen voor uw farmaceutisch vervoer, wordt de juiste oplossing samengesteld. Wij gaan hier graag over met u in gesprek.

  • Producten blijven droog
  • Vloeistoffen worden opgevangen
  • Gespecialiseerd geconditioneerd vervoer
  • Houdt verzending op temperatuur
Kom in contact

Productadvies

Om de kwaliteit en veiligheid van de verzendingen binnen de farmacie te verzekeren kiezen onze klanten in de farmaceutische  vaak voor de gelpack van 680 gram met blanco folie. Deze worden geleverd in krat om de gelpacks extra snel in te kunnen vriezen! Ook gebruiken zij vaak de ‘No Sweat’ gelpack van 200 of 400 gram. Deze gelpack absorbeert namelijk het vocht dat door de gelpacks afgegeven wordt. Dit vocht mag namelijk niet in contact komen met de producten tijdens de verzending. Daarnaast worden dikwandige EPS (tempex) dozen gebruikt om de producten langere tijd koel te houden.

Direct productadvies

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 15 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Roel Willemsen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Kom in contact!