Thermal Packaging - De Ridder Packaging

In de farmaceutische industrie wordt op grote schaal gebruik gemaakt van thermal packaging. Wettelijke vereisten en bedrijfsaansprakelijkheid vereisen betrouwbaarheid en herhaalbaarheid. Het verzenden van temperatuurgevoelige producten zoals farmaceutische producten, maar ook voedingsmiddelen blijft hierdoor een grote uitdaging. Om de kwaliteit van deze producten te waarborgen moet tijdens transport een vooraf vastgestelde stabiele temperatuurrange worden aangehouden. Zo kan bijvoorbeeld een temperatuurrange van 2-8 graden of 15-25 graden worden aangehouden. Ook wanneer de zending wordt blootgesteld aan een reeks veranderende externe omstandigheden. Het conserveren van deze goederen is noodzakelijk voor het behoud van de conditie en het uiterlijk van de voedingsmiddelen en de samenstelling van farmaceutische producten.

  • Behoudt het gewenste kwaliteitsniveau: toepassing, temperatuur en uiterlijk
  • Geconditioneerd vervoer
  • Zeer stabiele temperatuur over een lange periode oplopend tot 96-120 uur
  • Volledig op maat gemaakt voor uw toepassing
Interesse? Neem contact met ons op

 

 

 

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van De Ridder Packaging zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur. Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Oplossing op maat

Zoekt u naar een oplossing om temperatuurgevoelige producten te vervoeren, maar weet u niet zeker welke producten hier het beste voor kunnen worden ingezet? Onze experts gaan graag in gesprek om een geschikte oplossing voor u samen te stellen. Dit doen wij op basis van alle eisen en wensen.

De Ridder Packaging biedt voor elke klant een maatwerk oplossing. De gelpacks en/of koelelementen kunnen in elk gewenst formaat worden geproduceerd en kunt u de gelpacks personaliseren, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam, een waarschuwing of instructie. Zo kunnen de gelpacks en koelelementen volledig worden aangepast op uw wensen. Vraag direct maatwerkadvies aan. Binnen één werkdag sturen wij uw persoonlijk advies!

Vraag direct maatwerkadvies aan

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!