De Ridder Packaging en MVO - De Ridder Packaging

De Ridder Packaging en MVO

Bij De Ridder Packaging zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zowel op het gebied van duurzaamheid als op het gebied van de samenleving als sociaal orgaan. We wegen in alle bedrijfsbeslissingen het belang van de klant, milieu en maatschappij en onszelf als organisatie af. Zo realiseren we een gebalanceerde bedrijfsvoering en zorgen we met elkaar voor een steeds betere wereld.

Concrete voorbeelden van ons MVO-beleid:

  • We bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een prettige werkplek
  • We zien toe op goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers en die van onze leveranciers
  • We bieden onze medewerkers handvaten om te groeien als persoon
  • Steeds meer collega’s rijden in elektrische auto’s
  • We minimaliseren energieverbruik in productie en logistieke processen waar mogelijk
  • We ondernemen activiteiten om onze medewerkers én leveranciers bewust te maken van de noodzaak om te verduurzamen
  • We maken onze klanten bewust van milieubewustere alternatieven
  • We ondersteunen lokale biodiversiteit door twee jaar lang een bijenpopulatie te onderhouden
  • We hebben onze steun uitgesproken om van duurzaamheid de hoeksteen van de Covid-19-herstelmaatregelen te maken door het ondertekenen van het Green Recovery Statement
Meer over De Ridder en MVO

Kwaliteitsgarantie en procesoptimalisaties


We zien er streng op toe dat alle initiatieven om bij te dragen aan de maatschappij niet ten kostte zullen gaan van onze service aan de klant. Sterker nog, de innovaties ten behoeve van duurzaamheid bieden nieuwe mogelijkheden om de productkwaliteit en productieprocessen verder te optimaliseren. Het leveren van kwalitatieve, passende oplossingen aan de klant is iets waar we ons dagelijks voor inzetten. We dragen dan ook met trots onze ISO 9001 certificering.

ISO 9001 certificering

We BELIEVE


Als onderdeel van de Bunzl group volgen we daarnaast het internationale Believe beleid. Hierin zijn duurzaamheid en sociale gelijkheid prominente onderwerpen. De vijf pijlers binnen ons Believe beleid dragen de noemers BeGreen, BeFair, BeSustainable, BeDifferent en BeHappy.

Hieruit volgen doorlopend initiatieven om sociale arbeidsvoorwaarden te waarborgen en verbeteren en om innovaties op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit te stimuleren. Zowel op lokaal, nationaal als internationaal niveau.

Kom meer te weten over BELIEVE

Milieubewuste gelpacks

We streven er naar om voor 2025 voor ieder product een milieubewust alternatief aan te kunnen bieden, en we zijn al een heel eind. Met trots presenteren we u dan ook de verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van een milieubewuste gelpack. Meer informatie?

Bekijk de leaflet

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!