Webshops - De Ridder Packaging

Steeds meer webshops versturen verse goederen zoals vis, vlees, verse maaltijden en fruit. Belangrijkste voor de consument is dat de bestelde goederen in goede conditie worden ontvangen. De Ridder Packaging helpt verschillende soorten webshops door middel van onze gelpacks, EPS dozen en absorptie matten. Op deze manier kunnen vele verschillende producten zonder problemen worden gestuurd naar de consument. Wilt u weten over deze producten en onze maatwerk oplossingen voor uw vervoer? Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste oplossing voor u samen te stellen!

  • Kwaliteit wordt gewaarborgd
  • Vocht beschadigd fruit wordt opgevangen
  • Bescherming tegen condens
  • Snelle levering
Kom in contact!

Productadvies

Om uw producten zonder problemen te verzenden naar de consument raden wij de gelpacks aan van 200 – 340 – 400 – 500 en 907 gram met blanco folie. Deze kunt u trouwens ook bedrukken met uw eigen logo! Daarnaast worden dikwandige EPS (tempex) dozen veel besteld om de producten lang koel te houden. De dikwandindige EPS dozen in combinatie met gelpacks van 340 of 907 gram zorgt ervoor dat uw producten voor wel anger dan 24 uur onder de 5 graden blijft! Voor fruit raden wij bijvoorbeeld de gelpack van 1500 gram in 6 segmenten aan voor extra koelcapaciteit (deze gelpack is zo gemaakt dat de hele bovenkant van een pallet fruit afgedekt kan worden).

Direct advies

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 15 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Kom in contact!